Subsidiegevers

sponsors

Het landelijke onderzoeksprogramma LEARN 2 MOVE wordt financieel mogelijk gemaakt door ZonMw, het Johanna Kinderfonds, Stichting Rotterdams Kinderrevalidatie Fonds Adriaanstichting, het Revalidatiefonds, de Phelps Stichting, Revalidatie Nederland en de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen.

Inloggen voor beheerders

April 2017: De L2M e-learning 'zelfmanagement in de kinderrevalidatie' is online!
Op de website van www.free-learning.nl kun je deze e-learning vinden. Hiermee wordt bijgedragen aan implementatie van resultaat van het L2M onderzoeksprogramma in de praktijk van de kinderrevalidatie.

freelearning

  

LEARN 2 MOVE

LEARN 2 MOVE is een landelijk onderzoeksprogramma dat de effecten en werkingsmechanismen van leeftijdsspecifieke behandelingen voor kinderen en jongeren met cerebrale parese (CP) onderzoekt. Het onderzoek is verdeeld in vier deelprojecten met elk een eigen leeftijdscategorie: LEARN 2 MOVE 0-2, LEARN 2 MOVE 2-3, LEARN 2 MOVE 7-12 en LEARN 2 MOVE 16-24. Het onderzoeksprogramma bouwt o.a. voort op het onderzoeksprogramma PERRIN.

Hier vindt u een overzicht van de 4 projecten (PDF-bestanden).

Informatie over cerebrale parese kunt u onder andere vinden op de website van de BOSK. Daar kunt u tevens de DVD 'Cerebrale Parese' bestellen met veel informatie en beeldmateriaal.

Resultaten
Hier vindt u de lijst met publicaties en presentaties (PDF-bestand).

 

Partners

Het onderzoeksprogramma betreft een samenwerking tussen UMCG, afdeling ontwikkelingsneurologie en revalidatiegeneeskunde, Revalidatie Friesland, Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht, VUMC afdeling revalidatiegeneeskunde, Erasmusmc afdeling revalidatiegeneeskunde en oudervereniging de BOSK.

partners4

Klik hier voor de leden van de Stuurgroep.